Acasă » Fişiere » SCANARE DOCUMENTE CARTI

SCANARE Documente comerciale&personale, jurnale, agende, ziare, cataloage, fotografii, carti
2014-04-04, 5:46 PM

SCANARE

Va stam la dispozitie cu transferul documentelor din format fizic in format digital.  

Scanam documente, fotografii, articole ziar, carti, pasaje din carti, carti tehnice, planuri, dosare client, contracte inchirieri, contracte bancare, fise medicale,  reviste, ziare, acte contabile, facturi, chitante, avize … de la o singura pagina la un volum mare.

Scanam pana la format A3 inclusiv, scanam documente alb-negru sau color, salavarea lor va fi in formatul ales de dumneavoastra dintre: pdf, tiff, jpeg, pptx.

De ce sa scanam documentele?  Deoarece depozitate intr-un pod, subsol, sau locuri in care conditiile obisnuite pot produce pagube, pentru ca factorii care duc la degradarea lor sunt in majoritatea cazurilor aceeasi: umiditatea, temperatura, lumina, compozitia chimica a hartiei, bacteriile si ciupercile. Din acest motiv, scanarea si arhivarea documentele in vederea pastrarii si conservarii lor in conditii optime va scutesc de un stress inutil

Scanarea documentelor o putem realiza la rezolutii cuprinse intre 75 - 600 dpi.

Daca doriti o scanare si arhivare electronica a documentelor dumneavoastra contacteaza-ne pentru a va oferi preturile in functie de complexitatea, volumul lucrarii si cerintele  dumneavoastra.

La noi puteti sa va tranformati cartile din biblioteca de acasa in biblioteca digitala sa puteti citi orice carte pe care o aveti in format digital de pe tableta, telefon sau pc.

+4 0722 643 673

comenzi@serko.ro

comenzi_serko@yahoo.com

www.serko.ro

 

Categorie: SCANARE DOCUMENTE CARTI | Adăugat de: stampilata | Tag-uri: scanare volum mare, scanare a4, scanare, scanare carti, scanare documente, scanare format, A3, scanare ziare, scanare reviste
Vizualizări: 731 | Descărcări: 0 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Contacteaza-ne
SERKO ADVERTISING SRL
6 Grigore Alexandrescu
sector 1, Bucuresti 016025+0726-744-533 comenzi@serko.ro
Mirum
sample map